A les Terres de l’Ebre ja es podrà cursar el Batxillerat Internacional! Concretament a Tortosa, a l’ Institut Dertosa. Val a dir, que a #Catalunya el batxillerat internacional només s’imparteix a Barcelona, Girona, Lleida i Reus. Es tracta d’una titulació que prepara als alumnes per fer els estudis superiors a universitats estrangeres, sense passar per la selectivitat. Al Connecti.cat parlem amb el director, docents, alumnes i pares per saber què n’opinen! I a vatros, què us sembla?

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.