Benvingudes i benvinguts a l’Ebre Notícies. El sector agroalimentari a l’espera de les conseqüències del Brexit, el reclam de la UGT per extablir plans estables a la Ribera i la historia del grup ‘Mas de Solfa’ en un documental son les notícies més destacades d’aquest divendres 07 de febrer.

El Brexit del Regle Unit posa en alerta el sector agroalimentari de les Terres de l’Ebre. I és que de fet, se destinen a aquest pais entre un 20 i un 30 per cent de les exportacions ebrenques, principalment oli, arròs, citrics i vi.

Els representants de la UGT reclamen plans estables d’ocupació i fons per dinamitzar l’ocupació ambiental després de visitar les zones afectades per l’incendi de la Ribera d’Ebre.

Educació reconverteix l’Escola d’Aqüicultura en l’Institut d’Estudis Professionals Aqüícoles i Ambientals de Catalunya. El nou centre entrarà en funcionament el curs 2020-2021 i s’hi impartiran estudis de Formació Professional.

A Segona Catalana, el Gandesa i La Sénia jugaran diumenge un partit clau per definir les posicions capdavanteres.

Tortosa acull la presentació del documental “Mas de la Solfa’, dirigit per Júlia Urgell. Un film que reconeix un grup pioner a les Terres de l’Ebre en animació al carrer i recuperació de cançons populars durant la dècada dels 80.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.