Benvingudes i benvinguts a l’Ebre Notícies.Tractorada per salvar el Delta, el primer tractament contra la mosca negra i la inversió de 85 milions d’euros de la Diputació de Tarragona a l’Ebre les notícies més destacades d’aquest dimecres 05 de febrer.

Sota el lema “Ni un pam més enrere!”, vora 200 tractors seguint la convocatòria d’Unió de Pagesos han recorregut el delta de l’Ebre fins a la platja de la Marquesa, per defensar-ne la supervivència.

Primer tractament contra la mosca negra. Trencant el que venia sent habitual, enguany el tractament s’ha engegat al mes de febre i no a l’abril

La Diputació de Tarraona invertirà 85 milions d’euros en el pLa d’Acció Municipal del 2020-2023. Enguany, el PAM és una planificació quadriennal i no anual com els anys anteriors

L’ajuntament de La Ràpita reclama a l’Estat la construcció del camí de guarda de la badia dels Alfacs. Una actuació que protegiria la part interior de la badia i tindria una potencialitat dinamitzadora per al turisme.

L’equip de ciclisme Controlpack torna a rodar amb més força que mai. Més d’una vintena d’esportistes durant aquesta temporada competiran en proves dels circuits de Catalunya, València i l’Aragó, però també en voltes de caire nacional.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.