El Batea no havia guanyat en les tres jornades del 2020. Diumenge va imposar-se al Jesús i Maria, equip que també lluita per enganxar-se les primers places. Els terraltins van guanyar 3-1. D’aquesta forma, recuperen la dinàmica positiva. El partit va ser molt intens a la primera meitat, amb alternatives si bé els locals van tenir més opcions. No obstant, el J. i Maria també va crear-les però Selu, porter que debutava, va estar encertat. El terraltins es van avançar a la sortida d’un córner. I en els darrers minuts del primer temps van tornar a ser letals, amb l’aparició de Vilanova i del pichichi Ferri. Ells dos van fabricar el 2-0, obra de Ferri. Poc abans del descans, un penal que va suposar expulsió del visitant Borràs, fou el 3-0. Ferri, a l’estil Panenka, va transformar-lo. A la represa, la intensitat del joc va baixar. El Jesús i Maria va fer el 3-1, però no va poder entrar en el partit. El Batea, a la contra, va gaudir de possibilitats també per ampliar l’avantatge. Els visitants van acabar amb nou per l’expulsió del porter Marc i el Batea va fer-ho amb deu per l’expulsió de Ferri. No obstant, l’àrbitre a l’acte va explicar que s’havia precipitat perquè volia traure la groga enlloc de la vermella. Al final, 3-1.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.