L’Alcanar va guanyar en el partit de la jornada, contra el Benissanet (2-1), dos equips en ratxa de resultats. Els canareus van entrar millor al partit i van avançar-se amb gol de Pitxó. Al Benissanet, tot i tenir algunes opcions, li va costar adaptar-se. Malgrat això, va empatar arran d’un penal a Pol que ell va transformar. Acte seguit, Pitxó va fer el 2-1. Els canareus van tenir altres opcions fins el descans. A la represa, el Benissanet va fer un pas avant tenint la millor opció amb un tret de falta d’Àlex Clua. La pilota va anar al travesser. Els locals, amb espais, van poder sentenciar. Però no van fer-ho i per això el partit va estar incert fins el final. Els canareus han guanyat 7 dels darrers 8 partits. I creixen a la taula.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.