Avui volem trencar tabús i sobretot amb la gent gran. Volem ajudar a normalitzar l’orientació sexual de les persones, tinguin l’edat que tinguin i per a fer-ho m’acompanya com a protagonista una dona molt compromesa amb la causa. En l’actualitat està jubilada, però ha estat mestra, coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones i diputada al Parlament de Catalunya entre altres coses al seu currículum. A més, a la taula de debat hi ha: Rosa Mª Vandellós, protagonista, Ferran Tortajada, president LGTebre, i Alba Anguera, membre de la junta d’LGTebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.