El tècnic assessor de la Taula de Consens del Delta, Rafa Sánchez, ha presentat el pla integral de protecció del delta de l’Ebre. Els 7 alcaldes dels municipis deltaics i els 2 presidents dels regants han signat un document que serviex de full de ruta per evitar la desaparició del delta.

A l’acte de presentació i signatura han assistit nombrosos polítics i del territori, a més del president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, la presidenta de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), María Dolores Pascual, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Lluís Ridao, entre molts altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.