El Pinell va golejar el Tivenys (2-7) en partit jugat a Bitem pel mal estat del camp de Tivenys, per les pluges de la setmana. El duel no va tenir història. Al minut 3 els pinellans van avançar-se amb el 0-2. Els terraltins foren superiors, creantt superioritats numèriques al centre del camp i trencant línies amb les seues combinacions, sent,, a més, molt verticals i resolutius, tenint altres opcions a més dels gols. Al 27, el Pinell es va posar amb el 0-3. El partit semblava que s’igualava quan el Tivenys va marcar, de penal, l’1-3. Però l’1-4 a poc del descans, va decidir. Els pinellans, amb espais a l’esquena de la defensa local, creaven perill quan guanyaven aquest espais que es van ampliar amb els minuts.. A la represa el partit va perdre intensitat i ordre. El Pinell va fer 3 gols més ampliant l’avantatge fins l’1-7. A darrera hora, arran d’una falta, el Tivenys va reduir distàncies amb el 2-7

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.