El R Bítem segueix líder després de golejar en el derbi al Catalònia (4-0). Primers 20 minuts igualats, amb un Catalònia ben posat. Però amb els minuts, els locals van agafar el domini, circulant la pilota amb velocitat i d’un costat a l’altre. Així va arribar el gol de Mimoun. A la represa, en 10 minuts, els de Bítem van sentenciar amb 3 gols. Benrikan, de córner, va marcar el 2-0. Acte seguit, Mimoun repetia fent el 3-0. I Balada va tancar un derbi que va acabar sentenciat al minut 60. El jugador Sergi Bel, únic de Bítem que estava a l’equip, ha causat baixa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.