L’Olímpic va guanyar el Batea i puja a la segona plaça (4-1). 11 victòries en 12 jornades. L’equip de Roca està en ratxa de joc i resultats. El Batea, amb baixes com la de Paul i la de Vilanova, que només va poder jugar a la primera meitat, només ha sumat un punt dels darrers 9.
L’Olimpic es va avançar amb un gol de Jani. Posteriorment, Imanoi va fer un golàs marca de la casa que fou el 2-0. Poc abans del descans, Ferri posava dins del partit al seu equip, el Batea. A la represa, després d’una fase inicial igualada, l’Olímpic va saber aprofitar els espais i així va decidir amb el gol de Sufi, assistit per Arnau. Els locals van tenir altres opcions i, de penal, van ampliar l’avantatge fins el 4-1 final. Sufi va transformar-lo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.