El Gandesa va guanyar l’Ampolla (4-1) i segueix líder de Segona. Partit dominat pels gandesans davant d’un rival que va cedir metres amb un 4-5-1 defensant-se amb molta gent darrera de la pilota. Saumell va avançar el Gandesa. Però l’Ampolla, en la seua única opció del primer temps, va empatar amb gol de Ramon. No obstant, va ser clau que abans del descans Cuenca va marcar el 2-1. A la represa, en pocs mintus, el líder va decidir amb els gols de Josep i de Marc. Al minut 60 el partit va quedar sentenciat. Amb el Gandesa va debutar Revuelta, del Flix.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.