L’Aldeana va refer-se de la derrota contra el Jesús i Maria, de dijous passat, guanyant l’Amposta B (2-0). Primera meitat dominada per l’Aldeana, durant els primers 30 minuts, amb arribades i el gol de Jonatan. Però poc abans del descans, el visitant Ferri va poder empatar però Auré va evitar-ho. A la represa, els ampostins van crèixer i van dominar més la pilota davant d’una Aldeana que no va saber reaccionar, tot i que arran d’una bona jugada per l’esquerra, Robert va sentenciar amb el 2-0. Els aldeans són tercers. Abans del partit, els locals van sortir al camp amb una samarreta amb un missatge de suport pels companys d’equips lesionats.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.