L’Alcanar, molest amb els arbitratges que rep, va decidir manifestar-se aquest diumenge no portant la pancarta de la federació ‘Tots som un equip’, amb la qual els dos equips surten al camp abans dels partits.
Posteriorment, pel que fa al partit, va avançar-se aviat amb gol de Pichon. El Xerta, amb trets de Jota, va tenir opcions. Així com els locals que van reclamar un penal, que no fou xiulat. Al descans, 1-0.
A la represa, el visitant Jota, de penal, va empatar. El partit va poder obrir-se però al 76, el canareu Joan marcava el 2-1. Al final, Pichon sentenciava amb el 3-1. 6 victòries en 7 partits de l’Alcanar. El tècnic creu que les protestes als arbitratges no va condicionar l’àrbitre del darrer partit. No van veure-ho així des de Xerta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.