L’Ametlla de Mar s’ha imposat per un contundent 1-3 al Santa Bàrbara en un partit on els visitants ja guanyaven per 0-3 al descans i els locals no han xutat a porteria pràcticament fins al minut 80 de partit. Pepe ha avançat als caleros al minut 25 després d’una bona jugada d’Antoni Calafat, el mateix Pepe ha posat el 0-2 al 41 i Samu ha sentenciat ja al temps afegit. A la represa el Sta. Bàrbara ha buscat el gol amb més insistència però només ha pogut retallar distàncies al minut 86 i de penal, transformat per Cristian Arasa. Un minut més tard, els locals han estavellat una pilota al pal que hauria pogut donar emoció.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.