MINUT 91. A Canal Terres de l’Ebre
Resum amb els gols de : Ascó-Mollerussa, Ulldecona-Tortosa, Camarles-Ampolla, Amposta-Rapitenca, Perelló-Cambrils, Santa Bàrbara-Batea, Remolins-Bítem-Ametlla, O.Móra d’Ebre-Ebre Escola i Rapitenca B-Amposta B. Intervenent: Albert Bel (Ulldecona), Javier Torres "Kiki" (Camarles), Carlos Gilabert (Amposta), Hernan Subirats (Rapitenca),Francesc Parra(Santa Bàrbara), Jordi Vallés (Remolins-Bítem), Jordi Roca (Móra d’Ebre) i Mairo Maza (Rapitenca B).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.