El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tortosa, Miquel Albacar, ha denunciat que “l’acord de govern entre JuntsxTortosa i el PSC posa els socialistes al servei del separatisme”. Albacar ha afegit que “és evident que Ciutadans és l’únic partit que defensa el constitucionalisme i que vol millorar la qualitat de vida de tots els tortosins”.

Acompanyat dels diputats al Parlament Dimas Gragera i Francisco Domínguez, el portaveu municipal de Cs ha destacat que “l’actual govern de Tortosa, del qual forma part el PSC, no garanteix la neutralitat de l’espai públic”. “A més, les ordenances fiscals d’aquest 2020 són poc justes i poc sensibles amb temes com el medi ambient”, ha dit.

De la seva banda, el diputat de Cs al Parlament Dimas Gragera ha assegurat que “l’entrada al govern de Tortosa és una traïció del PSC als seus votants” i ha destacat que “amb aquest suport, els socialistes apuntalen un govern separatista i encapçalat per un partit hereu del 3%”. Ha remarcat que “Ciutadans manté el que va dir en campanya i és un partit constitucionalista, de centre i renovador”.

Per últim, el diputat de Cs al Parlament Francisco Domínguez s’ha preguntat “si els votants del PSC de Tortosa estan contents amb la decisió de donar suport a un govern de JuntsxTortosa, que penja simbologia separatista de la façana de l’ajuntament i que forma part de l’AMI”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.