Avui tenim un tema molt d’ aquí, el nostre riu, el delta, els sediments i ens volem fixar en un lloc molt especial, que intenta mantenir els seus origens, estem parlant de l’Illa de Buda. Aquesta tarda com a protagonista m’acompanya una persona que coneix bé aquest paradís natural va ser Guarda de la Illa de Buda més de 15 anys, el senyor Raimundo Tomàs
Convidats: Raimundo Tomàs, protagonista, Hernan Subirats, Enginyer Agrònom, Miquel Querol, Enginyer de Forestal i Enginyer Tècnica Agrícola.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.