Benvingudes i benvinguts a l’Ebre Notícies. L’entrada en funcionament del tram del corredor mediterrani Vandellos Hospitalet, l’oposició exigent de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats i l’autoproclamació de Ciutadans com l’alternativa constitucionalista a Tortosa són algunes de les notícies més destacades d’aquest dilluns 13de gener.

Ja ha entrat en funcionament la variant de Vandellòs. Una millora de la infraestructura ferroviària que és un intent per millorar la connexió entre Barcelona i Valencia. Però deixa sense Euromed i empitjora els serveis de rodalies a les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona.

Una legislatura complicada. Aquesta és la previsió d Junts per Catalunya. El diputat al Congrés dels Diputats, Ferran Bel, ha avisat que faran una oposició constructiva però exigeixnt.

Ciutadans es postula com l’alternativa constitucionalista a Tortosa després de què el PSC pactes amb Junts per Tortosa per entrar al govern.

En futbol, a primera catalana, l’Ascó va sumar un punt en el seu desplaçament al camp del Martorell.

El Cor Gòspel “Living Water” va deixar sense paraules a la Lira d’Amposta. Quarantena veus i més de 10 músics van ser els encarregats del gran concert de caràcter benèfic que va exhaurir entrades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.