Benvingudes i benvinguts a l’Ebre Notícies. El nou govern de coal·lició de Junts per Tortosa i PSC, l’objectiu d’aturar el minitransvasament de l’Ebre a Tarragona de la Plataforma en Defensa de l’Ebre i l’audiència record de Canal Terres de l’Ebre són algunes de les notícies més destacades d’aquest dimecres 8 de gener.

El PSC se suma al govern municipal amb Junts per Tortosa, Un pacte que s’ha donat a conèixer aquest dimecres. El portaveu del PSC, Enric Roig, serà el nou primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Obres Públiques i Cultura.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre es proposa aturar el minitransvassament d’aigua de l’Ebre a Tarragona i denuncien l’opacitat amb què es va gestionar el trencament de la canonada.

El final dels peatges des d’Alacant fins a Salou no finalitza les reivindicacions. Tanmateix, les plataformes veïnals com les federacions de transportistes continuaran lluitar per la construcció d’un tercer carril a les Terres de l’Ebre.

L’entrenador del Club Bàsquet Cantaires, Claudio César Prieto va impulsar unes jornades de tecnificació personalitzada per una trentena de jugadors de bàsquet per tal de millorar el seu joc a la pista.

Canal Terres de l’Ebre ha tancat l’any 2019 amb uns registres d’audiència que suposen un rècord històric i una rotunda consolidació per la seua trajectòria de 6 anys. L’empresa Infortècnica, auditora d’ audiències de mitjans de comunicació especialista en el sector, ha certificat que aquesta televisió local és el mitjà de comunicació de referència a les Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.