L’Associació Veterans Roquetenc va guanyar a la final de la Súpercopa a l’Alcanar (0-3) i n’és el campió. Els canareus van guanyar la lliga i els de Roquetes, la copa, en la temporada passada. Partit dominat pels roquetencs ja des de l’inici, amb opcions i gol de Lluís al minut 30. A més, el Roquetenc va tenir altres possibilitats com un penal que Crespo no va transformar. A la represa, al minut 2, el canareu Puxero va ser expulsat i el Roquetenc ja es va imposar totalment. L’Alcanar va avançar línies i, amb espais, els de Roquetes van sentenciar amb els gols de Jose i de Crespo. Al final, 0-3 i merescuda victòria.
Joan Bertomeu i Paco Callarisa van lluirar els trofeus. Aquí teniu el partit íntegre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.