Els Bombers de la Generalitat han controlat aquesta matinada als voltants d’un quart de dues l’incendi que ha cremat dos hectàrees d’un viver de palmeres situat al municipi de Camarles. Aquest dilluns al matí encara continuen treballant tres dotacions dels Bombers per donar-lo totalment per apagat en les pròximes hores. Les flames, que es va propagar ràpidament a causa del fort vent que bufava a la zona, ha afectat milers d’arbres de la plantació. encara no s’ha fet un balanç provisional. Els Bombers van rebre l’avís a tres quarts de nou del vespre i hi van desplaçar fins a sis dotacions en aquesta finca ubicada entre els nuclis de població de Deltebre i Camarles. El foc no ha provocat cap ferit i es desconeixen les causes que l’han provocat.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.