Oleum Naturale, Oli Coll de l’Alba i Soldebre, els tres productors amb olis d’oliva extra verge situats entre els 500 millors del món, faran aquest dissabte una promoció conjunta al Mercat de Tortosa, coindicint amb la campanya nadalenca.

Els tres olis monovarietals ebrencs apareixen entre els 500 millors olis d’oliva extra verge del món a la Guia Flos Olei 2020, tal com us va avançar l’ebredigital el 8 d’octubre. Llegiu la informació aquí.

Ara, els gerents de les tres empreses, Jordi Turch (Oleum Naturale), Xavier Guilera (Oli Coll de l’Alba) i Pere Albacar (Soldebre) han decidit fer una degustació conjunta en una acció destinada a divulgar, a les portes de Nadal,  l’extraordinària qualitat d’aquests olis ebrencs premiats. A més de la degustació, que es farà durant tot el matí al Mercat de Tortosa, les persones interessades també podran adquirir ampolles dels tres olis a diferents parades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.