L’Ulldecona va sumar la cinquena victòria consecutiva, frenat la ratxa de l’Ampolla. Els ampolleros van ser superiors a la primera meitat quan van poder decidir el partit, a més del gol que va marcar Roca de falta. A la represa, però, els falduts van estar més posats i ens 3 minuts, Dani, amb un golàs, va fer l’empat i Ion, aprofitant una sensacional passada de Dani, va marcar l’1-2. Els falduts van poder sentenciar amb espais al contraatac. L’Ampolla va intentar però ja va ser més mab el cor que amb el cap.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.