Aquesta és una temporada especial per al Club Bàsquet Amposta, ja que commemora el setantè aniversari. Més d’un centenar de jugadores entre els vuit equips federats: benjamí i mini masculí i femení, preinfantil femení, infantil, cadet i el sènior masculí de territorial; més l’escoleta formen el gruix del club ampostí que continua l’aposta per introduir el bàsquet a les escoles.

Des del club també es va voler retre homenatge a un dels fundadors del club, Pedro Torres, i al consistori pel suport durant totes aquestes dècades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.