El Móra la Nova va guanyar al camp del Camarles en partit de recuperació (1-2). Els moranovencs van avançar-se aviat amb gol de penal transformat per Agus. Un penal molt protestat pels locals. Aitor, porter camarlenc, va veure la targeta groga.
Amb el 0-1, el Móra la Nova va tenir més control de pilota però el Camarles, molt intens, va poder superar, amb els minuts, les línies de pressió i va tenir una opció. A la segona, Carlos va empatar. A la represa, els locals van sortir més posats però una genialitat de Vernet va deixar sol a Agus davant d’Aitor. El porter local va fer penal i, a més, va veure la segona groga. Agus va fallar-lo.
El Camarles, amb deu, va insistir i Rosales va tenir dues possibilitats en accions a pilota aturada. I Sergi José va fer un travesser. Quan potser més posat estava el Camarles, tot i jugar amb un menys, una pasasda interior va ‘pescar-la’ Gerard per a marcar l’1-2. Els locals van tenir una darrera ocasió per empatar, amb un tret del juvenil de Futbol Formatiu Adrià, que va evitar Marc, porter visitant.
El Camarles amb les baixes de Teixidó, Francis, Leo, Tini, Abraham i Isma va tenir fins a 5 juvenils a la banqueta. L’equip només ha sumat 3 punts dels darrers 15. El Móra la Nova també tenia baixes: Barru, Pau, Quim, Bati i Fuertes. Amb el triomf, l’equip s’enlaira i s’acosta al grup d’equips capdavanters.
Al final del partit, els dos tècnics van fer declaracions, F Javier Torres, del Camarles, i Nando Garcia, del M Nova. Aquí teniu el partit íntegre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.