L’Ulldecona va guanyar la Rapitenca en partit de recuperació (3-1). Bon inici dels rapitencs que van avançar-se aviat amb el gol de Valcàrcel, tenint dues opcions per encarrilar el derbi. L’Ulldecona no va entrar bé en el partit. Amb els minuts, els rapitencs van acomodar-se, tot i tenir el control del joc. L’Ulldecona es va posar dins de la confrontació arran d’un córner amb el gol d’Ion al segon pal. A la represa, la Rapitenca va sortir decidica a fer el segon gol però es va trobar amb un Ulldecona més organitzat que va contrarrestar els atacs locals, llegint força bé el partit. Una pèrdua de pilota visitant en zona d’iniciació, va comportar una contra ràpida local i ben culminada per Miguel amb rematada de gran davanter centre.
Amb el 2-1 la Rapitenca va intentar-ho però sense claredat d’idees i l’Ulldecona va refermar la feina defensiva- L’única ocasió dels rapitenca va ser una rematada de Becerra a boca de canó que va anar al travesser. Hagués pogut ser el 2-2. A la contra, amb espais, l’Ulldecona va tenir situacions clares per sentenciar. La Rapitenca va abocar-se però l’expulsió de Ricardo encara va descentrar-la més. Al final, al 9, córner a favor dels rapitencs i fins el porter Ròdenas va pujar a l’atac. Rebuig defensiu faldut i contra de Miquel que va marxar per velocitat i a porta buida, tot i que un xic escorat, va marcar el 3-1 davant del deliri de l’afició local. L’Ulldecona, 13 punts de 15, es posa a la pomada. La Rapitenca deixa passar una ocasió de fer un cop d’autoritat i distanciar-se en el liderat. Els dos entrenadors, Sancho de la Rapitenca, i Albert Bel, de l’Ulldecona, van fer declaracions en acabar el partit.
Aquí teniu el partit íntegre

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.