La Sénia va perdre el segon partit seguit a casa, contra l’Ampolla (1-2). Primera meitat de domini de l’Ampolla que va avançar-se mab el 0-2, amb els gols de Joel i de Ramon. A la represa, el partit va obrir-se i la Sénia, que va quedar en desacord amb l’arbitratge, va reduir distàncies amb el gol de Gasparin. El partit es va trencar i l’Ampolla hagués pogut sentenciar i la Sénia va tenir aproximacions per empatar. Els dos equips van acabar amb deu. Aquí teniu el partit íntegre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.