Victòria molt important del CE Perelló per 0 -1 al camp del Mora la Nova després d’un inici de partit fulgurant. Jack Cid va fer el primer gol quan encara no s’havia harribat al minut 1 de partit, i el mateix Jack, va tenir el 0-2 a la següent jugada, però Marc Castellví el va evitar.
El conjunt local, poc a poc, va anar fent-se amb el domini del la possessió però sense crear gaire perill, tot i això, hauria pogut empatar tot just a les acaballes del primer temps.
A la represa, mateix guió. Edgar Samper, perdonava sol davant Marc i enviava al pal, el que hauria pogut estar el 0-2. Això sí, el Mora va disposar d’un domini més clar i de moltes més ocasions que a la primera part mentre el Perelló buscava sentenciar a la contra. Al final, fins i tot, Gustavo va fallar dos penals seguits ja al temps d’afegit. Tercera derrota consecutiva del conjunt de la Ribera d’Ebre que veu com els del Baix Ebre el superen a la classificació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.