Benvinguts a l’Ebre Notícies. Un nou giny que pot revolucionar l’agricultura i els pressupostos de la Diputació de Tarragona i el Consell comarcal del Baix Ebre són notícies destacades d’aquest divendres 29 de novembre.

Ebredrone presenta un prototip aquàtic amb múltiples aplicacions per tractaments fitosanitaris arran d’aigua. El Droneboat és elèctric, ràpid, estalvia costos i resol perjudicis als camps que produeixen els tractors i altres màquines.

La Diputació de Tarragona aprova el pressupost més alt de la història de l’ens. I amb unanimitat. Els comptes s’enfilen fins als 160 milions d’euros.

Enderroquen les cases del carrer Constància de la Ràpita, una de les cruïlles estratègiques del municipi. L’any que ve s’urbanitzarà aquest tram.

Congrés Mundial d’Oliveres Mil·lenàries a Ulldecon, enmig d’una campanya d’oli de rècord i la tramitació Parlamentària a Catalunya per protegir els arbres monumentals.

Al final de l’informatiu, parlarem de la nova campanya del Servei Català de Trànsit contra l’ús del mòbil al volant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.