El pressupost congelat del Copate impedeix tractar contra el mosquit gairebé un miler d’hectàrees al Delta. La campanya es va poder allargar amb el compromís dels ajuntaments per pagar més biocides i tractar fins al setembre.

Absolt l’exalcalde del perelló, Ferran Cid, jutjat per una construcció il·legal. La sentència considera que l’obra promoguda per un empresari danès, també absolt, no vulnera l’ordenació urbanística.

L’empresa Daicolorchem, l’antiga Intorsa, tancarà la planta de producció de Tortosa el pròxim 31 de desembre. Suposarà l’acomiadament de 24 persones.

Garantir la salut visual de xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social és l’objectiu del programa ‘Invulnerables amb visió’. Dissabte, en una jornada a Tortosa, una vuitantena de joves pacients van rebre atenció mèdica.

10 espectacles per celebrar 10 anys. És la proposta de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa. Serà un repàs a la seva història però també amb noves propostes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.