El cap de setmana vinent Deltebre viurà la tercera edició del Deltebre Motor, un cap de setmana dedicat als amants del motor amb diferents activitats per a tots els públics i amb exposicions de vehicles a la Plaça Vint de Maig.

Deltebre Motor s’iniciarà el divendres a la nit amb una rua de cotxes tuning pels carrers del municipi. El dissabte pel matí es realitzarà una rua de motos clàssiques pel municipi i una exposició de motos clàssiques a la Plaça Vint de Maig. També, el dissabte pel matí, l’StrongMan de Deltebre, Joan Ferré, realitzarà una demostració de la seva força movent un camió al Recinte Firal.

El dia següent, diumenge, es realitzarà una cursa de MotoTerra oberta a la participació de tothom, i més tard, novament Joan Ferrer farà una demostració de força bolcant un automòbil al Recinte Firal. Cal esmentar que durant tot el cap de setmana hi haurà l’exposició de vehicles de concessionaris a la Plaça Vint de Maig, un simulador de F1 i atraccions per als més petits. El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha destacat que “des del govern municipal seguirem impulsant totes aquelles activitats que ens permeten projectar la nostra marca”.

Jornades gastronòmiques de l’ànec

L’Ajuntament de Deltebre també ha aprofitat per a presentar una nova edició de les jornades de l’ànec, les quals tancaran el cicle de gastronomia de l’Ajuntament de Deltebre. En total participaran 13 restaurants del municipi i els menús es podran degustar des del dia 22 de novembre fins al 8 de desembre. Els menús i restaurants participants es poden consultar al web de l’Ajuntament de Deltebre.

La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha explicat que “amb la gastronomia i el producte tenim uns dels nostres atractius i des del govern hem de saber posar en valor aquest fet i realitzar aquelles actuacions necessàries per a mostrar el bo i millor del nostre territori”.

Durant tot aquest any, l’Ajuntament de Deltebre ha realitzat també les jornades gastronòmiques de la tellerina, del musclo i de l’arròs. A banda de la ruta de tapes per Deltebre, el Volta i Tapa’t, i la fira gastronòmica Mescla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.