La Policia Local de Vinaròs ha enganxat a un home begut al voltant i que, a més, havia consumit cocaïna. Es tracta d’un conductor a qui la Policia no és la primera vegada que enganxa baix l’efecte de les drogues, ja que li havien retirat el carnet de conduir fins a tres voltes per fets similars en 2010, 2013 i 2014.

La Policia va parar al vehicle, que conduïa l’investigat, al camí Rossell cap a les 15.30 hores i, en apreciar l’olor d’alcohol i l’estranya forma de parlar del conductor, el van sotmetre a una prova d’alcoholèmia i una altra de drogues.

Segons la Policia, l’acusat va donar positiu en cocaïna i 1.11 mg/l en el test d’alcoholèmia, quatre vegades més de la quantitat permesa. En un segon intent de fer-li la prova d’alcoholèmia, el conductor s’hi va negar, pel que els agents l’acusen d’un delicte contra la seguretat viària i un altre per negar-se a fer la prova.

Els agents, en comprovar els seus antecedents penals, van decidir immobilitzar-li el cotxe, que passarà a disposició del jutge, i llevar-li el carnet de forma preventiva fins que el jutge decideixi si li tornaran a llevar el carnet, donats els antecedents penals per fets similars.

Font: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.