El cndidat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha valorat aquest divendres la campanya electoral del 10-N. Bel ha posat de manifest “l’anormalitat democràtica que suposa que el Josep Rull no pugui encapçalar la llista arran d’una sentència injusta i inaudita en l’Europa democràtica del Segle XXI”.

En aquesta línia, Bel ha remarcat que ha estat una campanya electoral  “que no s’hauria d’haver produït”, perquè “estem aquí a causa de la incapacitat de formar govern del PSOE i Podemos”. Segons l’exalcalde de Tortosa, “alguns només parlen de Catalunya per tirar-se-la al cap i intentar guanyar vots a la resta d’Espanya, mentre que Junts per Catalunya fem compatible anar a Madrid a denunciar l’anormalitat democràtica que estem vivint  i treballar per aconseguir les millores que li pertoquen a Catalunya”.

Bel ha acabat demanant a tots els ciutadans que vagin a votar aquest diumenge. “Hem de ser molt conscients que si no anem a votar altres sí que hi aniran, i els escons es repartiran igual”, ha dit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.