Encetem nova temporada de Maiors amb ganes de seguir donant a coneixer protagonistes anònims de les nostres terres i nous temes que despertin el seu interés. Com ja saben Maiors intenta aproximar-nos a la cultura, història i tradicions ebrenques.
El nostre comité d’experts integrat pel centre d’estudis seniencs, centre d’estudis planers, Terres de cruïlla, centre d’estudis de la Ribera d’Ebre, centre d’estudis Tirant Lo Rall i membres de la nostra empresa patrocinadora l’Onada, han preparat els continguts de la nova temporada molt acuradament, per aixó podrem gaudir de temes com: Oficis on dedicarem algun programa a coneixer l’ofici de Joier, de picapedrer, també parlarem de les dames i pubilles de les festes majors com era abans com és ara, també tindrem un programa on parlarem de que passa quan es perd la memòria, parlarem de futbol, coneixerem frases fetes del territori, també parlarem de la emigració de les nostres terres i comptarem amb programes especials dedicats a la marató aquest any sobre malalties minoritaria i celebrarem el 25 anys del nostre patrocinador l’onada serveis. Com veuen segur que la nova temporada de Maiors no deixa indiferent a ningú.
I bé es el moment d’iniciar el programa d’avuí, i volem dedicar-lo a les fires de Mora la Nova, el nostre protagonista està molt vinculat a elles, Cap de Servei de Coordinació dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura a les Terres de l’Ebre fins la seva jubilació, membre del CERE (centre d’estudis de la Ribera d’Ebre) i molts anys col.laborador de Maiors m’acompanya avuí el senyor Julio Monfort.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.