El Consell de Ministres aprovarà aquest dijous el segellat definitiu de la plataforma de gas Castor. El president del govern espanyol en funcions i candidat socialista a les eleccions generals Pedro Sanchez ho anuncia en un acte electoral a Palma de Mallorca.

Primeres propostes amb accent ebrenc d’Esquerra Republicana, el PSC i Junts per Catalunya i compte enrere de la campanya electoral del 10 de novembre, que comença la mitjanit del dijous.

L’equip de govern de Junts per Tortosa presenta un pla amb mig miler d’actuacions per al nou mandat. L’ampliació de l’auditori, la urbanització dels terrenys de Renfe i el nou poliesportiu del Rastre, entre les actuacions destacades.

Jutgen a porta tancada els membres de la xarxa d’abús de menors i pornografia infantil destapada a Tortosa. La fiscalia demana més de 6.300 anys de presó per als 7 acusats, un dels quals està declarat en rebel·lia.

Posada de llarg de la Unió Atlètica Montsià per presentar la nova temporada. Al 2020 busca consolidar el creixement aconseguit en els darrers anys. L’alcalde es compromet a millorar i ampliar les instal·lacions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.