Benvinguts a l’Ebre Noticies. El desplegament de la fibra òptica i altres titulars del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, durant una entrevista a Canal Terres de l’Ebre són les notícies més destacades d’aquest divendres 25 d’octubre.

El govern de la Generalitat finalitza el desplegament de la fibra òptica a les capitals de comarca. A les Terres de l’Ebre, falta Gandesa. S’invertiran 2 milions d’euros per connectar la capital de la Terra Alta i tres polígons industrials més.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, és ja la nova presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. També ocupará una vicepresidència. En substitució així de l’alcalde de Deltebre, Lluis Soler, escollit recentment president de l’Associació Catalana de Municipis.

Sabrem com s’estan organitzant les Terres de l’Ebre per la manifestació que Òmnium i l’aNC impulsen aquest dissabte la tarda a Barcelona contra la repressió.

Fins l’11 de novembre, Deltebre viurà una nova edició de la ruta de tapes volta i Tapa’t. La tercera edició comptarà en 14 establiments, entre bars i restaurants, que oferiran tapa i beguda per 3 euros i mig.

Varela Produccions, la companyia de teatre de Blanca Marsillach i “la Caixa” arriben a Tortosa per presentar Entre versos i Marsillach, un projecte d’arts escèniques per un dels col·lectius amb un rol més important de la nostra societat: la gent gran.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.