El Bisbat de Tortosa començarà la neteja de la façana de la Catedral tant aviat com aconsegueixi el finançament per a la primera fase i s’acaben les obres d’urbanització de la plaça de davant. Un sistema de bandes d’electrorepulsió intentarà erradicar la colònia de coloms que la degrada.

Més de 100 litres per metre quadrat en alguns municipis, camins rurals tallats per inundacions i activitats suspeses és el balanç del temporal de pluges a les Terres de l’Ebre. La pitjor part se l’ha endut el Camp de Tarragona.

El govern de Sant Jaume d’Enveja mostra el desacord en la sentència del procés. Rebutja, però, el text proposat per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència.

Més de 200 professionals de l’ecoturisme es donen cita al segon Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat organitzat a Deltebre. Trencar l’estacionalitat del turisme i millorar en sostenibilitat, a debat.

Aquest dijous arrancarà una nova edició del Rally Racc Catalunya Costa Daurada. El tram de divendres, el d’Horta-Bot és la principal novetat d’enguany. Tindrà un nou punt d’inici i incorpora quilòmetres de l’anterior tram Pesells.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.