Font: Diari del Maestrat

Un vehicle mixt que circulava en direcció a Barcelona ha envaït el carril contrari i ha col·lidit contra el guarda carril i ha ocasionat grans danys als dos vehicles que es trobaven estacionats en la part interior. Els vehicles estacionats eren un turisme i una pick-up.

El conductor de vehicle mixt, conduït per un jove de 19 anys i veí de Santa Magdalena, anava a treballar a Vinaròs, segons ha pogut saber el Diari del Maestrat. La Policia Local ha practicat a aquest conductor el test d’alcoholèmia i estupefaents donant negatiu en tots dos.

El citat atestat ha sigut dut a terme per la Policia Local de Benicarló. El conductor del turisme no ha necessitat assistència sanitària, ja que ha sortit pels seus propis peus. En l’esmentat sinistre només cal lamentar grans danys materials que seran valorats pels corresponents pèrits de les companyies asseguradores.

Foto: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.