Més de 100 litres per metre quadrat acumulen diversos municipis de les TErres de l’Ebre en el primer temporal de la tardor. La llevantada talla també la circulació ferroviària, camins rurals i obliga a suspendre les classes i les activitats esportives.
TIT2
Les mares dels joves que estan protagonitzant les protestes en rebuig a la sentència del procés protagonitzen la manifestació de cada dilluns a la plaça Alfons de Tortosa.

Desmantellar el projecte Castor costaria més de 260 milions d’euros i cinc anys de treballs. Ho diu un pla previ que Enagás va elaborar al febrer de l’any passat per al govern espanyol, en el que descarta desmuntar els gasoductes.

Neix la primera delegació de l’Associació de Celíacs a Catalunya al Baix Ebre-Montsià. Una malaltia que afecta 1 de cada 100 catalans. El dissabte 26 d’octubre serà la inauguració d’aquesta delegació al barri de Ferreries de Tortosa.

El jesusenc Jeremy Alcoba disputarà la temporada que ve el Campionat del món de Moto3, on reemplaçarà l’italià Riccardo Rossi. El jove pilot de 17 anys té el títol de campió del món júnior de Moto 3, pràcticament assegurat. Ho explicarem als esports.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.