Mitja tona de residus són els que es van retirar, aquest diumenge, en la recollida de plàstics organitzada per la fundació PlastiFREEcame en els entorns de la punta de l’Àlia de l’Ametlla de Mar. L’acció de neteja es va centrar a treure desenes de deixalles acumulades en zones costaneres poc accessibles.

Per exemple, els voluntaris van retirar diversos quilos de porexpan, nombroses bosses i ampolles de plàstic així com microplàstics, caixes de pesca i, fins i tot, restes de dues embarcacions pneumàtiques. Una de les impulsores de PlastiFREEcame, Èlia Planas, destaca la participació de gent jove en la recollida.

Aquesta és la segona neteja que organitza la fundació a les Terres de l’Ebre, després de la realitzada a finals d’estiu a les costes del Perelló.

Font: La Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.