Accident a la C-12 al terme municipal de Tivissa, on al voltant de les 16 hores de la tarda s’ha produït un xoc frontal. Els Mossos d’Esquadra han tingut que tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa.

Fins al lloc dels fets han acudit dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i una ambulància i un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). En aquests moments es desconeix quants vehicles implicats i afectats en l’accident. De moment se sap que una persona ha estat assistida i evacuada.

(Ampliarem informació)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.