L’acte institucional del món local de les Terres de l’Ebre en rebuig a la sentència del procés és la notícia més destacada d’aquest dijous 17 d’octubre.

Acte històric i unitari a les Terres de l’Ebre. 50 alcaldes i 400 regidors rebutgen des de Xerta la sentència a l’1 d’octubre. Demanen la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

Continuen els talls a les carreteres de les Terres de l’Ebre. Les darreres han sigut a la C-12 a Xerta, Garcia i Flix. I a l’autopista els talls han estat a l’alçada d’Amposta, Ulldecona i Freginals.

Convocatòria de vaga general amb serveis mínims a la majoria d’ajuntaments de les Terres de l’Ebre. Canal Terres de l’Ebre també s’hi suma i alterarà la programació durant aquest divendres.

Gandesa retrocedirà al passat aquest cap de setmana amb la Boda Reial, l’anomenada Farsa, que enguany compleix 400 anys.

L’escriptor Javier Cercas guanya el Premi Planeta amb una novel·la ambientada a la Terra Alta sobre els atemptats terroristes de Cambrils al 2017.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.