Clam unànime dels alcaldes de les Terres de l’Ebre contra la sentència del Tribunal Suprem. Els batlles d’Amposta, Tortosa, Gandesa i Móra d’Ebre reclamen la llibertat dels presos polítics des de l’acte institucional de Xerta. I els presidents dels Consells Comarcals han recordat els fets de l’1 d’Octubre.

Centenars de persones se concentren al pavelló 1 octubre d’Amposta per tal d’informar-se sobre els drets com a manifestants, un acte que acaba amb dos talls de carretera a la N-340 a Amposta i a l’AP-7 a l’altura de l’Aldea.

Aquest dimecres han començat a caminar les cinc columnes de la marxa de la llibertat des de Tarragona, Tàrrega, Berga, Vic i Girona. Arribaran divendres a Barcelona per sumar-se a la manifestació de protesta contra la sentència als líders del Procés.

La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), organització que engloba entre d’altres els sindicats USTEC i CATAC, convoca per al proper divendres una vaga general. Entre les reivindicacions, hi ha la demanda d’un mínim salarial de 1.200 euros i derogació de la reforma laboral dels anys 2010 i 2012.

La nova edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre va comptar amb la participació de 600 ciclistes. Aquesta renovada marxa cicloturista va creuar el parc Natural dels Ports, diversos municipis ebrencs i va arribar fins el Mont Caro.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.