Menys accidents però més mortals. Tot i disminuir el nombre d’accidents a les vies de l’Ebre, n’ha augmentat la mortalitat, especialment a la C-12. El principal motiu dels accidents és la distracció al volant, especialment amb l’ús del mòbil.

El pont penjant d’Amposta torna a lluir la senyera, poques hores després de ser retirada per operaris del Ministeri de Fomen. Actuació justificada per seguretat viària. Les xarxes socials es van omplir d’indignació per la retirada.

Els delegats sindicals de les Terres de l’Ebre es formen per exigir plans d’igualtat de gènere a la empreses del territori. Abans només era obligatori per les de més de 250 treballadors i ara a les de més de 50. Per tal d’assolir el compliment de la nova normativa Comissions Obreres ha iniciat una sèrie de jornades de formació.

Debat a Santa Bàrbara després de la caiguda de part de la casa del Vallés. Decretada en estat de ruïna, es va decretar l’enderrocament però la Comissió Cívica del Patrimoni de les Terres de l’Ebre assegura que cal conservar-la.

Fins el 20 de gener hi ha temps per presentar-se a la tretzena edició del Premi Federico Mayor Zaragoza. La nova edició manté la temàtica de l’any passat, més vigent que mai, ‘Salvem el Planeta! Actuem ara, demà pot ser massa tard!’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.