Accident mortal a l’AP-7, al terme municipal d’Ulldecona. Un camió frigorífic ha topat contra la mitgera de l’autopista en direcció a València i ha cremat totalment el vehicle. L’autopista ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa.

El Síndic de Greuges intervé per exigir la renovació dels plans d’emergència nuclear a la zona d’Ascó i Vandellòs. L’esborrany de l’informe assenyala totes les mancances tecnològiques i de les carreteres d’evacuació

L’ajuntament de Tortosa no modificarà els impostos i taxes de les ordenances fiscals de cara al 2020. Així ho ha fet saber l’alcaldessa, Meritxell Roigé, pel que no es debatrà en ple capproposta de modificació.

Enguany la temporada de bolets es va avança, però ara perilla per les altes temperatures dels darrers dies. Si no plou aviat es podria posar en perill. A més, els experts alerten de collir només els bolets que es coneguin perquè hi ha espècies tòxiques.

Els aficionats i professionals a l’escriptura tenen una cita amb el premi de teatre de la Carrova. El premi té l’objectiu d’incentivar l’escriptura teatral i està dotat amb 3.000 euros. El premi s’entregarà en el marc de la festivitat de Sant Jordi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.