16 candidatures al Congrés i 14 al Senat es presenten a la circumscripció de Tarragona a les eleccions espanyoles del 10 de novembre. Una repetició electoral amb llistes pràcticament idèntiques.

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, reconeix a la Comissió d’Educació del Parlament que no va encertar el to o les paraules arran de la polèmica generada pels comentaris fets a Tortosa sobre els funcionaris. Remarca, però, que són frases tretes de context.

Els camps de cultiu van evitar que l’incendi de la Ribera d’Ebre fos deu vegades més gran. Els experts avisen que només un paisatge agrícola viu pot evitar els megaincendis que portarà el canvi climàtic. S’ha abordat avui en una jornada a Vinebre.

El Volei Roquetes debuta a la lliga nacional. S’estrena, però, amb derrota. Va perdre dissabte a casa contra el Soller.

Amposta serà la capital de les arts de carrer entre l’11 i el 13 d’octubre amb la sisena edició del Festicam. Hi haurà exhibicions, espectacles de circ itinerant, instal·lacions, titelles o tallers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.