Excel·lent en quantitat i qualitat és el que esperen els arrossaries del delta de l’ebre de la campanya d’enguany. Es poden superar les 140.000 tones de producció, mantenint els preus de 290 euros la tona de la temporada passada.

L’ANC demana a la Cambra de Comerç de tortosa que mogui fitxa i rebutgi una possible sentència condemnatòria al judici del procés. Reclama també la no participació institucional en actes organitzats per institucions espanyoles.

Tortosa regularà l’ús de patinets elèctrics perquè no circulen per voreres, duguin elements reflectants i casc. L’Ajuntament crearà una comissió per perfilar l’ordenança.

Unió de Pagesos esmenarà la declaració d’utilitat pública dels nous parcs eòlics del Baix Ebre i la Terra Alta. El sindicat reclama un estudi d’impacte agrari i mesures compensatòries.

Més d’una vintena d’activitats literàries, musicals i artístiques a les Jornades de les Lletres Ebrenques. Seran del 15 al 10 d’octubre a la biblioteca comarcal d’Amposta i la novel·la negra serà protagonista.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.