Debut agredolç del sènior masculí del Volei Roquetes a categoria nacional en un partit on tot i remuntar i acabar adjudicant-se el primer set van veure com el Sóller s’imposava en les tres mànegues posteriors per imposar-se per 1 set a 3.

Els mallorquins tot i el cop psicològic que va suposar l’anar guanyant 9 a 19 a la primera mànega (27-25), es van saber sobreposar i resolien el partit amb un joc homogeni que els permetia resoldre el partit amb parcials de 21-25; 21-25 i 22-25, basat en un col·locador impecable que era molt efectiu en les seves reconstruccions. Malgrat el bon joc exhibit pels roquetencs, van evidenciar la falta de compenetració de l’equip.

Aquest diumenge afrontaran el primer desplaçament de la temporada a les Canàries, a la pista del Sant Roque Batán cercant sumar la primera victòria del campionat de lliga.

De la resta de la jornada destaquen les victòries del juvenil masculí davant el Sàndor per 3 set a 1 i l’infantil femení davant el Torredembarra pel mateix resultat. Derrotes del juvenil i el cadet femenins davant del conjunt torrenc.

L’equip juvenil masculí va sumar una victòria per 3 sets a 1.