Front comú dels taurins per defensar les festes dels bous a les Terres de l’Ebre. La prohibició suposaria una pèrdua superior als 4 milions d’euros, segons un informe de la Universitat Rovira i Virgili.

El Tribunal Superior de Justicia investiga Lluis Salvado per malversació, revelació de secrets i desobediència per voler crear la hisenda pròpia. La magistrada l’ha citat el 19 de novembre.

Alumnes de Deltebre assumeixen rols de pescadors, pescaters o biòlegs per aprendre sobre pesca sostenible. Els estudiants viuen una experiència de pesca amb realitat virtual dins del projecte impulsat pel Grup d’Acció Local de Pesca Mar de l’Ebre.

Als esports, l’Handbol Amposta Lagrama empata a casa contra el Sant Quirze i segueix invicte a Divisió d’Honor Plata. Les ampostines sumen 4 punts i són vuitenes.

La intervenció del passatge Franquet guanya el festival A Cel Obert d’art efímer de Tortosa. Enguany, els premis del jurat no han coincidit amb els del públic. Al final de l’informatiu descobrirem els guanyadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.