Ensurt aquesta matinada de divendres a la N-340 a l’altura de l’Ametlla de Mar, quan una Citröen Berlingo ha patit una sortida de la via per causes que s’estan investigant i ha quedat bolcat cap per a baix al quilòmetre 1.114,5 en direcció Tarragona.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, efectius dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que han atès als dos ocupants de la furgoneta, dels quals un ha sortit pel seu propi peu i l’altre ha estat traslladat amb pronòstic menys greu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. La mobilitat a la citada carretera no s’ha vist afectada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.